fbpx

Punem accent pe efectele benefice ale naturii în menținerea sănătății

Cabinet de ginecologie în Arad

La noi aveți parte de un consult amănunțit pentru că vrem să vă oferim un diagnostic exact și un tratament complet. În sfaturile noastre prioritizăm recomandările ce privesc un stil de viață sănătos, cu scopul de a evita boala și a trăi o viață de calitate. 
Punem la dispoziția dumneavoastră un cabinet nou dotat cu aparatură modernă de specialitate.

Dr. Ana-Maria Sucitu

Medic specialist obstetrică-ginecologie
cu competență în ecografie și colposcopie

Pentru mine „econatal” e un vis împlinit. Din copilărie mi-am dorit să fiu medic, să ajut oamenii și să le alin suferințele.

Cred cu tărie în puterea naturii, pe care vreau să o folosesc în tratarea diverselor patologii ginecologice, alături de cunoștințele dobândite în cadrul UMF Timișoara și apoi în secția de obstetrică - ginecologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Cel mai frumos lucru pentru o femeie este să poarte în pântece o nouă viață, dar împreună cu acesta vine și responsabilitatea de a oferi condiții prielnice ca ea să se dezvolte natural și sănătos. Încurajez un stil de viață sănătos, o naștere naturală împlinitoare și alăptare îndelungată.

Mi-aș dori ca vizita în cabinetul nostru să spulbere temerile față de experiența consultului și fiecare femeie să se simtă apreciată, înțeleasă și tratată ca un prieten.

Aradul este o inspirație pentru mine. Oamenii sunt calzi, liniștiți și prietenoși. De aceea, aștept cu nerăbdare să întâlnesc fiecare nouă pacientă! Haideți să ne cunoaștem!

Dr. Ana-Maria Sucitu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram