fbpx

Politica de confidențialitate

actualizată la:
20 ianuarie 2022

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://econatal.ro și reprezintă site-ul de prezentare al Econatal SRL și al Dr. Ana-Maria Sucitu, din Arad, str. Alecu Russo, nr.7

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Colectăm prin formularul pentru programări: Nume și număr de telefon. Aceste date vor fi folosite exclusiv în scopul programării pentru consultație sau consultanță la locația fizică a cabinetului. Numărul de telefon este folosit și pentru a vă notifica prin SMS despre detaliile programării dvs. Nu folosim datele dvs. personale pentru a adresa direct liste, algoritmi sau alte instrumente digitale în scopuri de reclamă. Celelalte date personale din timpul consultației sunt supuse confidențialității medic-pacient, prevăzută prin Codul Internațional de Etică Medicală.

Programarea dvs. ajunge la adresa electronică de corespondență (e-mail) a Dr. Ana-Maria Sucitu, adică dr.sucitu@econatal.ro; datele personale transmise (nume și număr de telefon) nu sunt stocate pe serverul de găzduire a situl web ci sunt sincronizate cu aplicația Google Calendar. Politica de confidențialitate a Google poate fi consultată aici.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, video-uri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice și servicii terțe

Folosim Google Tag Manager și Google Analytics pentru determinarea statisticilor privind utilizatorii site-ului și pentru a putea gestiona eficient posibilele campaniile de publicitate.

Politica de confidențialitate a Google poate fi consultată aici.

Folosim Facebook Pixel pentru a targheta serviciile cabinetului pentru pacienți și viitori potențiali pacienți, în scopuri de publicitate.

Politica de confidențialitate Facebook poate fi consultată aici.

Folosim Notify pentru a vă putea trimite notificări prin SMS. Politica de confidențialitate Notify poate fi accesată aici.

Cu cine partajăm datele tale

Datele nu sunt și nu vor fi distribuite terților, în nicio altă circumstanță.

Cât timp îți păstrăm datele

Datele dvs. pot fi păstrate pe o perioadă nedeterminată.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram